MACHINES VOOR TUIN EN PARK
Tel. nr.: 0571-271712

Electrocoup

Informatie over Electrocoup

De Electrocoup snoeischaar bestaat al sinds 1984 en door het revolutionaire ontwerp bouwde de schaar al snel een betrouwbare naam op. De ontwerpers hebben in de daaropvolgende jaren een aantal substantiële verbeteringen doorgevoerd. Dit heeft ervoor gezorgd dat de Electrocoup is geworden tot wat hij nu is: een uitstekend werkende schaar die geschikt is voor het (zware) professionele werk. Eén van de modellen is de Electrocoup F3010.

logoOok de Electrocoup F3010 is voorzien van een lineaire- en impulsaansturing. Bij de lineaire stand gaat de bek altijd volledig open en dicht, terwijl bij de impulssturing u zelf controle over de bek kunt uitoefenen. Het gewicht van de schaar is uitzonderlijk licht en dit bevordert het gebruiksgemak aanzienlijk. De accu weegt ongeveer 3 kg. Door de prettige en comfortabele manier van dragen is het gewicht van de accu nauwelijks merkbaar. Een volle accu staat garant voor één dag werken zonder op te hoeven laden. Ideaal dus!

De bek van de schaar kan naar believen worden ingesteld. Voor het knippen van dunnere takken gebruikt u een kleinere opening en wanneer u klaar bent voor het grovere werk is een druk op een knop voldoende om de bekopening te vergroten. Dikke takken vormen geen enkel obstakel meer bij het snoeien. Een zaag heeft u niet meer nodig!
De schaar kenmerkt zich verder door het feit dat hij zeer sterk is. De motor is van Zwitserse makelij en dit staat garant voor duurzame kwaliteit. Het bovenmes is speciaal gehard, is dun en vlijmscherp, wat ervoor zorgt dat de schaar een perfect snijvlak heeft. Verder is de vorm van het ondermes zodanig dat voorkomen wordt dat tijdens het knippen takken “uitschieten”.

Productgroepen
Occasions

Waarom Overmars?

  • Altijd een betrouwbare partner
  • Overmars staat voor Kwaliteit
  • Een jaar garantie op onze producten
  • Afspraak is afspraak
  • Onderhoud gebeurt in eigen beheer
Tijdelijk materiaal nodig? Zoekt u een occasion? Maak uw tuin herfst/winter klaar